Mød Joakim – fra vikar til fastansat

Joakim startede som vikar for 3 år siden og er nu fastansat som pædagogmedhjælper på botilbuddet Skovgården.

At lære unge med psykiske udfordringer at begå sig i livet var alt, hvad Joakim kunne drømme om ved et arbejde – og det fik han på Skovgården. Samtidig følte han sig så hurtigt hjemme i teamet, at han ikke kunne slippe det igen.

Se, hvordan det er at være vikar

Få trygge rammer blandt erfarne kolleger

På Granhøjen har vi 16 botilbud for mennesker med psykiske lidelser. Her hjælper vores socialfaglige medarbejdere, psykologer, sygeplejersker og sagsbehandlere beboerne med at skabe de bedste rammer for et meningsfuldt liv.

Hos os kan du blive vikar – hvad end du er uddannet inden for socialområdet, søger studierelevant arbejde eller har en helt anden baggrund – så længe du har lyst til at udforske psykiatriens muligheder.

Som vikar får du mulighed for at læne dig op ad erfarne kolleger, der støtter dig og sætter dig grundigt ind i tingene. Det giver en enorm tryghed.

Joakim
Joakim, Vikar - nu fastansat

Joakims vej ind i Gran Recovery and Health

Havde planer om at blive betjent

Efter 6 år som handicaphjælper følte Joakim for at prøve noget nyt. Med en gammel drøm om at arbejde i et ungdomsfængsel var hans plan at få erfaring fra psykiatrien først og derefter søge ind på Politiskolen.

Søgte erfaring til CV’et

Granhøjen var det perfekte sted at komme helt tæt på unge med forskellige udfordringer, og derfor startede Joakim som vikar. Det oversteg hans forventninger, og et halvt år senere blev han fastansat som pædagogmedhjælper på Skovgården.

Blev hængende

I dag står Joakim blandt andet for beskæftigelsen af 5 unge beboere med forskellige psykiske udfordringer. Sammen har de startet et flyttehold, hvor de tager sig af interne flytninger i hele Gran Recovery and Health.

Jeg havde forestillet mig, jeg bare lige skulle være her et års tid. Men jeg blev så betaget af at arbejde med de her unge mennesker, og nu kan jeg slet ikke se mig selv et andet sted.

Joakim

Et vikarjob med fordele

Hos os får du et vikarjob med mange af de samme fordele, som hvis du var fastansat. Så kan du lide friheden ved at planlægge din egen arbejdsuge, er der masser af fleksibilitet at hente her.

Som vikar udfylder du en vigtig rolle. Derfor passer vi godt på dig – også økonomisk. Det betyder, at du får en god løn og selvfølgelig tillæg, når du arbejder aften eller nat.

Jeg følte mig hjemme fra dag et. Og det blev jeg heldigvis ved med – endda så meget, at jeg ikke kunne lade være med at blive hængende.

Joakim
Joachim, Vikar - nu fastansat

Du indgår på lige fod med dine kolleger

Vikar eller fastansat – alle har brug for følelsen af at høre til et team. Derfor kommer du ud på de samme botilbud, så du lærer både beboere og dine kolleger godt at kende.

Vi har gennem tiden været meget glade for vores vikarer – og glæden har været gengældt. Derfor kan det sagtens ske, at dine vikartimer munder ud i en fastansættelse.

Se ledige vikarjobs her

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.