Mød Johanna, som er HR-konsulent

Johanna pendler gerne til sit arbejde, fordi hun får ansvar og gode udviklingsmuligheder den anden vej. Og fordi det sociale på kontoret trækker i hende.

Om du arbejder med IT, økonomi eller noget helt tredje, så skal du nok passe ind hos os. For vi har plads til forskelligheder – og til dig.

Se, hvordan det er at være HR-konsulent

Vær med til at understøtte en bedre psykiatri

Du finder dine nye kolleger på vores hovedkontor. Her servicerer vi vores fire selskaber med administrativ hjælp lige fra IT-support til lønkørsler og forretningsudvikling.

Med andre ord støtter vi op om vores botilbud, psykiatriske hospital, beskæftigelsestilbud og håndværkervirksomhed, så vores kolleger kan koncentrere sig om det allervigtigste: at skabe en meningsfuld hverdag for mennesker med psykiske lidelser.

Vi samarbejder meget på tværs af afdelinger. Det betyder også, at ærlig sparring er nem at finde. Det sætter jeg virkelig pris på.

Johanna
Johanna, HR-konsulent
Et kig ind i Johannas hverdag

Et kig ind i Johannas hverdag

Johanna startede i Koncernadministrationen for 2 år siden og har været med til at opbygge HR og kompetenceudviklingen. Hun er med til at rekruttere de helt rigtige kolleger til organisationen. Et stort ansvar, som hun elsker.

Hun deler kontor med sine kolleger i HR. Her er altid plads til at lange en dårlig joke over bordet og få en kop kaffe i pausen. Samtidig sætter hun pris på fleksibiliteten, så hun arbejder også hjemmefra, når det passer ind i hendes kalender.

Jeg bor i Køge, og der kunne være andre jobs tættere på. Men her er opgaverne virkelig spændende og sammenholdet noget helt særligt.

Johanna

Her kan du videreuddanne dig

Du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt og personligt hos os – for her får du lov at dykke ned i de ting, som du synes er spændende. Vi går meget op i at videreuddanne dig og dine kolleger via kurser og workshops, så du får de værktøjer, du har brug for.


Gør karriere inden for:

HR

Økonomi

Marketing og kommunikation

IT

Jura og GDPR

Sagsbehandling

Forretningsudvikling og kvalitetssikring

Det er okay at have en dårlig dag, og fortælle, at noget er svært. For vi er ikke bare arbejdsmennesker. Alle har noget med i bagagen. Og det er her plads til.

Johanna
Johanna, HR-konsulent

Kolleger og ledelse, der bakker dig op

Én ting kan du være sikker på: når du arbejder hos os, løfter du aldrig alene. Ledelsen og dine kolleger står klar til at hjælpe med alt mellem himmel og jord – også når det brænder på.

Vores administrative kolleger arbejder her

IS-Kilden - koncernadministrationen

Virksomheden, der ligger bag koncernadministrationen, hedder egentlig IS Kilden, men vi kalder det altså bare koncernadministration, for det er jo det, det er. Koncernadministrationen åbnede allerede i 1996. Der var der kommet flere botilbud til, og beskæftigelsen var kommet godt i gang spredt ud på flere steder. Derfor gav det mening at samle administrationen ét sted. Dengang som nu var og er en samlet administration med til at sikre, at alle de andre virksomheder kan skære ned på administrationsarbejdet og i stedet fokusere på kerneopgaverne.

Se vores ledige stillinger her

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.