Mød teamet i koncernadministrationen

Velkommen til en arbejdskultur, hvor fleksibilitet og ansvar går hånd i hånd. I vores team oplever vi ikke bare samarbejde, men skaber et miljø, der både er socialt berigende og fagligt udviklende.

Her er vi 40 specialister samlet, så om du arbejder med IT, økonomi eller noget helt tredje, så skal du nok passe ind hos os. For vi har plads til forskelligheder – og til dig.

Se, hvordan det er at være HR-konsulent

Vær med til at understøtte en bedre psykiatri

Du finder dine nye kollegaer i koncernadministrationen. Her servicerer vi vores fire selskaber med administrativ hjælp lige fra IT-support til lønkørsler og forretningsudvikling.

Med andre ord støtter vi op om vores botilbud, psykiatriske hospital, beskæftigelsestilbud og håndværkervirksomhed, så vores kolleger kan koncentrere sig om det allervigtigste: at skabe en meningsfuld hverdag for mennesker med psykiske lidelser.

Vi samarbejder og sparrer på tværs – ikke kun internt på teamet, men også med andre teams og afdelinger både i administrationen og i resten af koncernen.

Tanya, KLS- og udviklingskonsulent
Tanya, KLS- og udviklingskonsulent
Administrationens hverdag

Et kig ind i administrationens hverdag

I koncernadministrationen har vi forskellige baggrunde og hver vores ekspertise. Derfor supplerer vi også hinanden rigtig godt. Vi har fokus på support og udvikling med stor frihed og ansvar inden for de områder, hvor vi er eksperter. Det betyder store samarbejdsflader og en alsidig hverdag.

De fleste af os sidder i Holbæk fordelt på fire etager i vores eget hus midt imellem gågaden og havnen. Her er kunst på væggene og en hyggelig atmosfære med både faste pladser, flyverpladser og mulighed for hjemmearbejdsdage, når der skal fokuseres.

Vi har medarbejdere fra København, Slagelse, Kalundborg og mange andre steder ud over Holbæk og Odsherred. Det afspejler sig også i den bredde pallette af personligheder, vi har glæde af her.

Anna, Rekrutteringskonsulent i HR

Her kan du videreuddanne dig

Du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt og personligt hos os – for her får du lov at dykke ned i de ting, som du synes er spændende. Vi går meget op i at videreuddanne dig og dine kolleger via kurser og workshops, så du får de værktøjer, du har brug for.


Gør karriere inden for:

HR

Økonomi

Marketing og kommunikation

IT

Jura og GDPR

Sagsbehandling

Forretningsudvikling og kvalitetssikring

Det er okay at have en dårlig dag, og fortælle, at noget er svært. For vi er ikke bare arbejdsmennesker. Alle har noget med i bagagen. Og det er her plads til.

Julie, kommunikationskonsulent
Julie, kommunikationskonsulent

Kolleger og ledelse, der bakker dig op

Én ting kan du være sikker på: når du arbejder hos os, løfter du aldrig alene. Ledelsen og dine kolleger står klar til at hjælpe med alt mellem himmel og jord – også når det brænder på.

Vores administrative kolleger arbejder her

IS-Kilden - koncernadministrationen

Virksomheden, der ligger bag koncernadministrationen, hedder egentlig IS Kilden, men vi kalder det altså bare koncernadministration, for det er jo det, det er. Koncernadministrationen åbnede allerede i 1996. Der var der kommet flere botilbud til, og beskæftigelsen var kommet godt i gang spredt ud på flere steder. Derfor gav det mening at samle administrationen ét sted. Dengang som nu var og er en samlet administration med til at sikre, at alle de andre virksomheder kan skære ned på administrationsarbejdet og i stedet fokusere på kerneopgaverne.

Se vores ledige stillinger her

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.