Mød Morten – tømrer hos Mator

Mød Morten, der arbejder som tømrer i vores egen entreprenørvirksomhed, Mator.

Morten elsker, at han kan kombinere sin passion for tømrerfaget med at hjælpe mennesker med psykiske lidelser, når han har beboere med ude på opgaver.

Se, hvordan det er at være i håndværkerteamet

Mator – Vores helt eget håndværkerteam

I Mator står vi for al vedligehold af Gran Recovery and Healths bygninger, ligesom vi tager os af større byggeprojekter. Vi er 20 kolleger, som repræsenterer de fleste faggrupper – fra tømrere, malere og gulvlæggere til elektrikere, vvs’ere og anlægsgartnere.

Mator er ikke en helt almindelig entreprenørvirksomhed. Som et vigtigt led i vores dagligdag tager vi nemlig beboere i beskæftigelse, både på enkelte opgaver og i hele lærlingeforløb. På den måde mærker de, at de bidrager til fællesskabet – inden for trygge, velkendte rammer.

Det bedste ved mit arbejde er, at jeg giver nogle mennesker en succesoplevelse – det er så bekræftende at se, hvordan de glemmer deres sygdom, når de er beskæftiget.

Morten
Morten, Tømrer i Mator (GRH)
Et kig ind i Mortens hverdag

Et kig ind i Mortens hverdag

Morten nyder tømrerfaget. Men det er mindst lige så vigtigt for ham at give noget videre til andre. Og lige præcis dét gør Mator til den perfekte arbejdsplads for ham. For her går det faglige og det menneskelige op i en højere enhed.

Som tømrer tager Morten sig af små som store opgaver – den ene dag fikser han en dør, der binder, og den næste sætter han et køkken op på et botilbud. Det giver en alsidighed, som passer ham rigtig godt.

Og så er det bare en ekstra bonus at få lov at arbejde med bevaringsværdige bygninger i naturskønne omgivelser.

Jeg elsker, at jeg kan begynde dagen med morgenkaffe og udsigt ud over 3 km marker i stedet for at stå på 5. sal på et byggeprojekt i byens larm og støj.

Morten

Tæt samarbejde med dine håndværkerkolleger

Du behøver ikke have kendskab til psykiatrien for at blive håndværker hos Mator. Det vigtigste er, at du kan lide at arbejde med mennesker og har erfaring med lærlinge.

Her laver du alt andet end akkord. Fordi vi arbejder så tæt sammen, får du indblik i alle slags opgaver på et byggeprojekt.

Selvom du er tømrer, kan det godt være, elektrikeren har brug for hjælp til at trække nogle kabler – og så hjælper man til. Det styrker både min faglige udvikling og samarbejdet i teamet.

Morten
Morten, Tømrer hos Mator

Masser af sammenhold og håndværkerjargon

Det er ikke bare sammenholdet i Mator, du får. Du bliver også en del af et større fællesskab, fordi du kommer tæt på både medarbejdere og borgere på vores bosteder, psykiatriske hospital og andre tilbud.

Så hvis du kan se dig selv et sted, hvor sammenholdet er stærkt, og man samtidig kan lange en joke over bordet – så er du kommet til det rigtige sted.

Vores håndværkerkolleger arbejder her

Mator er Gran Recovery and Healths entreprenørvirksomhed

Mator er Gran Recovery and Healths entreprenørvirksomhed, der ejer, istandsætter og vedligeholder alle ejendomme i koncernen. Det er med til at fremtidssikre koncernen for både medarbejdere, beboere og patienter. Mator blev etableret i 2002 og fungerer også som beskæftigelsestilbud i samarbejde med Granhøjens beskæftigelse, som kan benyttes af beboerne i Granhøjens botilbud såvel som borgere fra andre tilbud.

Se vores ledige stillinger her

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.