Mød Majbritt – sygeplejerske i Gran Recovery and Health

Majbritt drømte om en hverdag, der ikke var så firkantet. Det fik hun i sit nye job.

Her har hun tid til at komme hele vejen rundt om både patienter og beboere. Og til at have hjertet med på arbejde.

Se, hvordan det er at være sygeplejerske

Mere end klassisk sygepleje

Vores sundhedsfaglige team sikrer, at vores patienter på Skovhus Privathospital og beboerne på vores botilbud får den psykiatriske og sundhedsfaglige hjælp, de har behov for.

Og som du nok kan fornemme, tilbyder vi meget mere end bare medicinering. Vi behandler helhedsorienteret og står derfor også for kostvejledning, blodprøver og andre somatiske undersøgelser.

Udover det psykiske har mange af patienterne også udfordringer som fx diabetes, epilepsi eller måske kateter. Det er en kompleks gruppe – og det synes jeg er spændende.

Majbritt
Maibritt, Sygeplejerske
Et kig ind i Maibritts hverdag

Et kig ind i Majbritts hverdag

Majbritt bruger sin hverdag ude på vores botilbud. Her indgår hun i de ældre beboeres hverdag og hjælper med alt fra medicinering til sårpleje og journalføring. Og så rådgiver hun løbende personalet på botilbuddene om adfærd, der kan være tegn på en nyopstået sygdom, som fx urinvejsinfektioner.

Forleden gik jeg en tur i solskinnet med en beboer. Det gjorde, at hun livede op og fortalte om sine tunge tanker. Det er sådan nogle små ting i hverdagen, der er det hele værd.

Majbritt

Styrk din faglighed hos os

Når du starter hos os, kommer du på et tre-årigt uddannelsesforløb. Her lærer du bl.a. hvordan du arbejder ligeværdigt og anerkendende med beboere, der lider af svære lidelser som skizofreni, og hvordan du kan forebygge og nedtrappe konflikter. På den måde sikrer vi, at alle taler det samme sprog og arbejder mod det samme mål.

Du kan også få andre kurser hos os, så du kan dygtiggøre dig eller gå nye veje. Hvis du fx gerne vil arbejde som psykiatrisk sygeplejerske, kan du få din daglige gang på vores privathospital. Mulighederne er mange, og vi klæder dig godt på.


Dine kolleger i sundhedsteamet arbejder som:

Psykiatriske og somatiske sygeplejersker

Psykiatere

Psykologer

SOSU-assistenter

Pædagoger

Miljø- og familieterapeuter

Supervisorer

Vi bruger hinanden meget i hverdagen. På den måde kommer vi hele vejen rundt om en patients udfordringer – det er en stor motivation for mig.

Majbritt
Maibritt, Sygeplejerske

Kolleger og ledelse, der bakker dig op

Én ting kan du være sikker på: når du arbejder hos os, løfter du aldrig alene. Ledelsen og dine kolleger står klar til at hjælpe med alt mellem himmel og jord – også når det brænder på.

Vores sundhedsteam arbejder her

Granhøjen - landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til socialt udsatte og psykisk sårbare mennesker.

IS-Kilden - koncernadministrationen

Skovhus Privathospital slog dørene op i 2007 og er Danmarks første og største privatpsykiatriske hospital. Her behandler vi børn, unge og voksne med alle slags psykiatriske udfordringer med ingen eller kort ventetid og meget stor patienttilfredshed. Det er både muligt at blive indlagt i Nykøbing Sj. eller modtage behandling ambulant på vores klinikker i Lyngby og Aalborg.

Se vores ledige stillinger her

Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.